Gracia Medika

Molimo da unesete Vaše lične podatke. Vodite računa da imate ispravnu e-mail adresu i broj telefona kako bi mogli da stupimo u kontakt sa Vama u slučaju problema sa plaćanjem.

Napomena: Molimo Vas da nakon kompletiranog plaćanja na sajtu Banke Inteza ne gasite browser i da sačekate da se vratite na našu stranicu kako bi plaćanje bilo uspešno kompletirano.

Izabrani paket:

Cena: 0,00RSD

Unesite broj telefona bez razmaka i crtica
Ako želite naručiti uslugu za više osoba, molimo da izaberete broj osoba za koje želite natučiti uslugu
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Кao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
Graciamedika je poreski obveznik ali nije u sistemu PDV i PDV nije uračunat u cenu. Ne postoje dodatni troškovi na prikazanu cenu usluge.